O meni

Rođen sam 18.04.1981. godine.

Tijekom srednjoškolskog obrazovanja počeo sam vrlo aktivno učiti DOS-a te Windows 3.11 i Windows 95 operativne sustave.
Navršivši 16 godina pokrivao sam već nekoliko tvrtki kojima sam dolazio na održavanje te ostvarivao svoje prve prihode.

1999. godine, po završetku Srednje škole, zaposlio sam se u većoj hrvatskoj građevinskoj tvrtci u odijelu informatike kao «System Administrator». Vršio sam dužnosti održavanja postojeće računalne opreme koja se sastojala od 50-ak PC računala (Windows 98) umrežena u lokalnu mrežu, te serverom (Novell). Prioritet poslovne strategije moga radnog mjesta podrazumijevao je redovitu provjeru mehaničkog i programskog dijela IT sustava tvrtke, nabavu informatičke opreme, stalnu izobrazbu zaposlenih i sebe samoga, izradu industrijskog dizajna tvrtke, te prezentaciju i zastupanje poduzeća na svim događanjima koja su obuhvaćala IT sektor. Poduzeće je u to vrijeme brojalo 900 zaposlenih.

Potom surađujem s marketinškim tvrtkama iz Zagreba i Koprivnice te radim kao vanjski suradnik na poslovima «copywriter-a» gdje sam pobliže upoznao područje komunikacija i marketinga.

Sredinom 2003. godine zaposlio sam se u tvrtci multimedijalnih tehnologija na poziciji direktora informatičkog odjela. Temelj poslovanja tvrtke bazirao se na informatičkom inženjeringu (hardware/software/sustavi/mreže – prodaja/ugradnja/održavanje/servis) i informatičkom dizajnu (grafički dizajn/web-dizajn/dizajn multimedija/web-programiranje). Na toj poziciji upravljao sam cjelovitim poslovanjem tvrtke.

2005. godine prelazim u drugu multimedijalnu tvrtku kao voditelj odjela informatike i marketinga. Obavljao sam dužnost održavanja IT sustava koji se je sastojao od više udaljenih lokacija koje su mrežom (LAN/WLAN/WAN/ADSL) bile povezane u funkcionalni sustav tvrtke. Također projektirao sam cjelokupni plan marketinga te osmišljavao i kreirao industrijski dizajn poduzeća. Iste godine u suradnji s televizijskom kućom RTL, kao vanjski djelatnik, sudjelujem na snimanju četiri emisije za poslove u video režiji.

U 05. mj. 2008. godine počeo sam sa radom u novoj tvrtci čija je primarna djelatnost projektiranje i programiranje informacijskih sustava. Dužnosti koje sam obavljao bile su: održavanje i razvoj postojeće informatičke infrastrukture, projektiranje i izgradnja mrežnih sustava, programiranje računalnih aplikacija, održavanje web stranica, upravljanje anti-virus i backup sustavima te instalacije i reinstalacije operativnih sustava (računala, serveri).

Kroz sve godine stvaranja svog znanja najveća ljubav vodi me prema multimediji, dizajnu, animaciji, zvuku i to sve zajedno povezano sa projektiranjem i programiranjem informacijskih sustava.

Ja nisam osoba koja će Vam ponuditi internet stranicu, ja sam osoba koja će Vam kreirati cjelokupni industrijski dizajn te koja će Vam podići online marketing na najviši mogući nivo.

Vještine, programi i tehnologije kojima raspolažem:
- poznavanje komponenti PC računala, sastavljanje, rastavljanje te održavanje računalnih stanica
- projektiranje i održavanje računalnih mreža (LAN, WAN, WLAN)
- poznavanje operativnih sustava: MS Dos / Windows 3.11, 95, 98, 2000, Server 2003, Server 2008, XP, Vista, 7, MacOS X
- projektiranje i izrada poslovnih aplikacija sa bazama podataka (Clarion, Filemaker, MySQL)
- grafički dizajn, izrada multimedijalnih projekata (Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Image Ready, Adobe Dreamweaver, Adobe Flash, Adobe Premiere, Swish)
- projektiranje Internet stranica i webshop-ova (css, html, php, joomla, wordpress)
- produkcija i mastering tonskog zapisa (Cubase, Fruity Loops, SoundForge, VSTi, VSTfx)